Co v únoru?

Doufáme, že v únoru napadnou závěje sněhu a my pořádně projedeme nové boby a lopaty. Také již plánujeme slibované bruslení. Tady ale prosíme rodiče, aby nám na bruslení neposílali úplné začátečníky, kteří prvně stojí na bruslích. Nejsme schopni učit bruslit naráz více dětí. Samozřejmě ale, rodiče jsou vítáni 🙂

V pondělí 5. února se vydáme UŠÁCKOU STEZKOU do přírody za školu a na cestu si pro děti připravime různé úkoly a pozorování. Při vhodném počasí se pustíme do odlévání stop. 

V pondělí 12. února uspořádáme malý masopustní průvod do knihovny Pohádka. Děti si předtím v družině vyrobí klobouk či jinou originální pokrývku hlavy. Masky nebudeme letos potřebovat, klasický karneval v tělocvičně nebude.

Připomínáme, že v době jarních prázdnin od 19. do 23. února 2024 bude provoz školní družiny přerušen.

V pondělí 26. února si zařádíme ve sportovním parku TOBOGA JUMP ve Futuru HK. S sebou děti potřebují protiskluzové ponožky! Vstup hradí školní družina. 

Na měsíc únor také chystáme výstavu „Až bude velký…“, na kterou budou děti kreslit své vysněné zaměstnání. 

Nakonec připomínám platbu školní družiny na 2. pololetí. Příspěvek na činnost školní družiny ve výši 1000Kč zaplaťte do konce února na účet školy 3244648309/0800, variabilní symbol 11187, do zprávy pro příjemce uveďte jméno a příjmení syna/dcery navštěvující školní družinu!!!!