Čtěte – přespání, letní družina, papouškové a pondělí 27.5.

Vážení rodiče, milé děti,

v pátek 21. června máme možnost pozvat do družiny vzácnou exotickou návštěvu – jihoamerické velké PAPOUŠKY ARA! Celou akci by hradila školní družina z programu JAK na podporu inovativního zájmového vzdělávání.  Protože je termín pátek od 15.00 do 17.00 hodin a jedná se o nákladnou akci, zjišťujeme, zda byste měli zájem. Zároveň by se mohli zúčastnit rodinní blízcí (hlavně děti). Viz https://www.arakovo.sk/ Zájem hlaste vychovatelům.

V pátek 7. června budeme s dětmi přespávat v říši Saurie (ve škole). Odpoledne strávíme na rytířském hradišti, kde si k večeři ulovíme a opečeme dinosaura. Přespíme v tělocvičně a v sobotu ráno posnídáme venku před školou. Prosím, připravte dětem spacák, plyšáka, polštářek a hlavně něco dobrého domácího ke společné snídani, na kterou vás zveme. Karimatku ani večeři děti nepotřebují. Přihlašujte se v družině!

A červnem to nekončí! Nabízíme dětem tradiční letní školní družinu. Na týden od 19.8. do 23.8.2024 máme připraveno pět celodenních výletů. Letos do Národního muzea v Praze, do Jičína, do ZOO parku v České Skalici, do Poděbrad a v pátek klasicky do městských lesů a na bowling. Sraz každý den ráno u školy nebo na nádraží, návrat kolem 16 hodiny na nádraží. Program upřesníme včas. Rodiče platí pouze vstupy a jízdné dětem – předběžná cena 1100,- Kč.  Zájem hlaste vychovatelům, obdržíte závaznou přihlášku.

A nakonec pondělí 27. května pojedeme do městské knihovny Velryba. S sebou jízdenky nebo městskou kartu, svačinu, pití a pláštěnku do batůžku, kapesné na zmrzlinu. Návrat ke škole v 16.15 hodin.     

                                                                                                                                                                                                                                             Vaše školní družina