Co jsme připravili na listopad?

Podzim se zimou si podávají ruce a tak čekáme, že počasí nás více zdrží ve škole. Těšíme se na sportování v tělocvičně, na hraní stolních her v teple, ale i na pondělní akce. Samozřejmostí budou v listopadu i zájmová studia (keramika, kytara, florbal, práce s pobotem, angličtina s vařením, pečení a vaření, malování, šachy, vyrábění…).

V pondělí 6. listopadu vyjede 1. a 5. oddělení  autobusem do nedaleké Roudničky a procházkou podzimní přírodou kolem rybníků se vrátí ke škole. 2., 3. a 4. Oddělení se projdou k soutoku řek Labe a Orlice. 2. Oddělení před tím ještě navštíví obchod Bez obalu. Všechny děti budou potřebavat městskou kartu nebo jízdenky MHD, batůžek se svačinou a pitím a pohodlné oblečení. Prosím, myslete na to, že sluníčko nám přeje a dětem je odpoledne v zimní bundě příliš horko a potí se. Doporučujeme děti vybavit na odpoledne pohodlným vícevrstvým oblečením. 

V pondělí 13. listopadu pojedeme na hlavní nádraží na výstavu modelů železnic a vláčků. Pořádá ji tradičně Klub železničních modelářů. S sebou 2 jízdenky nebo městskou kartu a do batůžku svačinu a pití. 

Další pondělí, 20. listopadu, máme objednaný sál v kinu Centrál jen a jen pro nás. Těšit se můžeme na film Národ velryb. 

A 27. listopadu se na akci vydáme od školy pěšky. Čeká nás program v moderním digitálním planetáriu na kopci nad školou v hradecké Hvězdárně a planetáriu. 

Vstupné na všechny listopadové akce jsou hrazeny z programu J.A.K. na podporu inovací v zájmovém vzdělávání. A to je prima 🙂