Červen

Na pondělí 3. června jsme přichystali pro děti dlouho očekávaný fotbalový turnaj se zdravou a dobrou trofejí. Doufáme, že se umoudří počasí a budeme moci hrát a fandit venku na hřišti. 

V pátek 7. června přespíme ve škole, Odpoledne strávíme na rytířském hradišti, kde si k večeři ulovíme a opečeme dinosaura. Přespíme v tělocvičně a v sobotu ráno posnídáme venku před školou. Prosím, připravte dětem spacák, plyšáka, polštářek a hlavně něco dobrého domácího ke společné snídani, na kterou vás srdečně zveme. Karimatku ani večeři děti nepotřebují. Děti, které s námi nebudou přespávat, si vyzvedávejte v době po obědě do 14,00 hodin. 

V pondělí 10. června si dopřejeme zmrzlinu (z družinových peněz). Ti, co se přihlásí na cyklistické studio na zmrzku pojedou na kole, my ostatní se vydáme pěšky do Třebše a zasportujeme si na tamním dětském hřišti. O pondělních odpoledních 17. a 24. června se vystřídáme na chovatelkém kroužku v DDM. Čeká nás tam plno zvířátek, které si můžeme pohladit a pomuchlat. Kdo kdy přesně pojede na tuto návštěvu, upřesníme později na nástěnce a v úkolníčcích.